Om oss


Om oss - kvinnorna bakom den framgångsrika KRM-metoden!
"Med två kompletterande kompetenser får vi ett bredare perspektiv på problemen och bättre lösningar"

Ulrika Bein Fahlander

Certifierad Advanced EFT Practitioner, Matrix Reimprinting Practitioner
Grundare av LightLife och KRM-metoden

www.lightlife.se   
www.eft-behandling-stockholm.se

 Mobil: 0708-338540     E-post: ulrika(a)lightlife.se

 

2007 läste jag om EFT-metoden och blev fascinerad och nyfiken när jag läste om vad den kunde hjälpa människor med. Jag provade själv och blev av med en smärta jag haft i 6 år på bara en session och den har inte kommit tillbaka. Jag har också knackat bort min rädsla för att prata inför grupp och tack vare det kan jag numera hålla kurser, vilket är så roligt!

Jag ville lära mig mera och gick kurser i EFT och blev ännu mer fascinerad av denna metod. Då jag alltid har varit intresserad av människor och psykologi kände jag under kurs nummer två att detta ville jag arbeta med. Jag certifierade mig och sedan 2010 har jag tagit emot klienter på plats i Stockholm och via Skype.

Man kan jobba inom många olika områden med EFT och jag har valt att fokusera mestadels på viktproblematik, stress och rädslor av olika slag.

Jag älskar att se när människor släpper taget om känslor som har tyngt eller hindrat dem, ibland hela livet. Plötsligt är de fria att var mer sig själva och gör nya saker och navigerar annorlunda i livet.

 

Tina Gloaguen

Kost och Hälsopedagog – Mat och Ätbeteende
Grundare av Skandiet med Modevi-metoden och KRM-metoden

www.skandiet.se   
www.viktopererad.se    

Mobil: 070-492 39 89    E-post: info(a)skandiet.se

 

Bakom mig har jag en dietistutbildning från Frankrike med inriktning; friskvård och överviktsproblematik, och har samarbetat med franska läkare inom primärvården. Grundar Skandiets Hälsocenter år 2000 efter hemkomst till mitt ursprungsland och senare år 2011 utvecklar jag även VOP viktopererad.se, ett specifikt center för personer som valt obesitaskirurgi som lösning för sin övervikt.

Att leva med maten – En relation för att må bra

är mina ledord och jag arbetar med livssituationer ur ett helhetsperspektiv. Det är genom att få en bättre förståelse för de underliggande orsakerna bakom en övervikt eller ett osunt ätbeteende som vi kan hitta de rätta lösningarna. Att bli slav under felaktiga tankemönster, känslomässigt ätande, inre och yttre stress är bara några bitar som jag arbetar med.

Med 28 år i Frankrike tar jag även med mig delar av den franska mat- och levnadskulturen som vi kanske har tappat bort i dagens stressiga samhälle och därmed ser Modevi-metoden dagen. Att tillåta maten få hitta sin rätta plats och funktion i livet utan negativa värderingar gör Modevi mer som ett levnadssätt än en metod där maten blir grundpelare i ett större sammanhang som är ditt liv.

 

Kontakta Oss

 

 

 

Om Oss

 

 

Sagt om oss