Sagt om oss


”Jag har länge kämpat med min övervikt , ca 8 år, och har provat allt! Tex: Viktväktarna, Olgas On-line, Itrim, Herbalife. Jag gick ner alla gånger men det slutade med att jag sakta gick upp allt igen varje gång. Min motivation sjönk mer och mer för varje gång och till slut var den borta.

2014 fick jag prova på KRM-metoden med Tina och Ulrikas ” Må bättre program”. Med Tina dietisten, pratade vi om min relation och syn på maten. Och med Ulrika tog vi hand om mina känslor kopplade till maten, negativa tankar och syn på mig själv och min vikt med EFT. I början var min tanke att ”Detta kommer inte att funka”. Jag var väldigt negativt inställd till detta men var ändå nyfiken att prova på.

- Katherinne Vivanco Hermansson

"Tina och Ulrika som jag varit i kontakt med är otroligt duktiga och trevliga. Att få hjälp med känslor och matmissbruk, på ett fantastiskt trevligt sätt, på ett sätt som gör att man är helt redo efter operationen är ovärderlig. Jag rekommenderar dom varmt."

- Sussie Svedblad

"Kursen har gett mig ett nytt sätt att se på vikt och hälsa! "

- Maria

"Tack för en jättebra inspirationskurs till att ta tag i min vikt. Kändes bra att kombinera kostkunskap med EFT då det är komplext. "

- Karin

"Det var egentligen inget nytt i matväg:) Det nya är att jag började gilla mig själv och utgå från det. Att uttala högt det jag "hatar" hos mig själv i kombination med EFT, hade en läkande effekt. Det är nu min resa börjar..."

- Päivi

Kontakta Oss

 

 

 

Om Oss

 

 

Sagt om oss